Interview

Catharina van Bruggen 'Succes ligt in persoonlijke ontwikkeling, niet zozeer in de rol die je vervult'

Managementondersteunende functies hebben vandaag de dag een andere invulling dan een aantal jaar geleden. Door snelle digitalisering en de invoering van nieuwe technologieën hebben bedrijven behoefte aan een ander soort support en dus aan een ander type support-staff. Creatief, innovatief en onverminderd servicegericht. Catharina van Bruggen vertelt hoe Het PA Bureau erin slaagt deze kandidaten te vinden.

Interview

Catharina van Bruggen is Managing Director van Het PA Bureau. Na meerdere stages binnen HR en dertien jaar recruitment en management bij een opleider voor supportprofessionals, was het tijd voor een nieuwe stap. Sinds 2021 staat ze aan het roer van Het PA Bureau.

'Starten bij nul is spannend, maar geeft ook veel vrijheid.'

“In november 2021 ben ik bij de start van Het PA Bureau aangehaakt. Vanuit mijn vorige werkgever wist ik dat ik goed gedij in een ambitieuze, dynamische organisatie, maar ik miste het hebben van wat directer contact en het kunnen uitzetten van korte lijnen. Bij Het PA Bureau konden we vanaf het begin ons eigen netwerk opbouwen en veel aandacht besteden aan een nieuwe klant- en kandidaatportfolio. Doordat Het PA Bureau onderdeel uitmaakt van het executivesearchbureau Top of Minds, was er dichtbij veel kennis beschikbaar. Hierdoor konden wij bouwen op een sterkte fundering, maar ondernemen met onze eigen visie.”

'Succes ligt in persoonlijke ontwikkeling, niet in de rol die je vervult'

“Het PA Bureau straalt een laagdrempelige en vertrouwelijke sfeer uit. We voeren regelmatig oriënterende gesprekken. Zo bieden we (potentiële) assistants de mogelijkheid om hun gedachtes te laten gaan en met ons te sparren over wat een mooie volgende stap voor ze zou kunnen zijn. We nemen veel tijd om elkaar te leren kennen en investeren ruim in de zoektocht naar wat een bedrijf of kandidaat nou echt wil.”

'De assistant van vandaag heeft zich ontwikkeld tot een zeer impactvolle schakel in het draaiende houden van een business.'

“Managementondersteunende functies hebben een belangrijke invulling gekregen. Door snelle digitalisering en de invoering van nieuwe technologieën hebben bedrijven behoefte aan een ander soort support. Onze kandidaten hebben de ambitie en capaciteit om met deze beweging mee te groeien en zo een bedrijf verder te helpen. De doelgroep is representatief, dienstbaar en organisatorisch sterk. Doordat ik gastvrijheid en het helpen van anderen al vanaf jongs af aan hoog in het vaandel heb, voelt het alsof ik dicht bij onze kandidaten sta. Vanuit deze kracht wil ik mensen laten zien waar ze goed in zijn, om vanuit dat oogpunt de juiste match te maken.”

“Ik ben trots op de bijdrage die Het PA Bureau al heeft kunnen leveren aan het verhogen van servicelevels binnen allerlei sectoren. De komende tijd willen wij graag ons team uitbreiden en hoge kwaliteit blijven nastreven. Onze mensgerichte competenties maken Het PA Bureau bijzonder en daar hoop ik nog veel mensen mee te kunnen helpen.”

Interesse om een vacature uit te zetten bij Het PA Bureau? Neem contact op!

Contact