Interview

Assistants van vandaag Door de ogen van Catharina van Bruggen – Managing Director van Het PA Bureau

Het PA Bureau streeft ernaar om bedrijven en management op elk moment in hun ontwikkeling te voorzien van de juiste supportmedewerkers. Met oog voor talent maken wij matches waardoor zowel bedrijven als Executive Assistants uitblinken en blijven groeien. In deze serie geven de leden van het team hun kijk op Het PA Bureau en de Assistant van vandaag.

Interview

Door de ogen van Catharina van Bruggen – Managing Director van Het PA Bureau

Catharina van Bruggen is Managing Director van Het PA Bureau en daarmee eindverantwoordelijke voor de organisatie. Dat zij binnen een functie als deze zou belanden, was niet helemaal zo gepland. De initiële ambitie om naar de Hotelschool te gaan, vervaagde toen zij na het behalen van haar vwo-diploma toch eerst een universitaire studie wilde proberen. Communicatiewetenschappen vond ze toch niet praktijkgericht genoeg, daarom switchte ze naar de hbo-opleiding Personeelsmanagement. Na meerdere stages binnen HR en dertien jaar recruitment en management bij een opleider voor supportprofessionals, was het tijd voor een nieuwe stap. Ze vertelt nu waarom Het PA Bureau voor haar het verschil maakt.

“Starten op nul is spannend, maar geeft ook veel vrijheid.”

“In november 2021 ben ik bij de start van Het PA Bureau aangehaakt. Vanuit mijn vorige werkgever wist ik dat ik goed gedij in een organisatie, maar ik miste het hebben van wat directer contact en het kunnen uitzetten van korte lijnen. Bij Het PA Bureau konden wij vanaf het begin ons eigen netwerk opbouwen en veel aandacht besteden aan een nieuwe klant- en kandidaatportfolio. Doordat Het PA Bureau onderdeel uitmaakt van het executivesearchbureau Top of Minds, was er dichtbij veel kennis beschikbaar. Hierdoor konden wij bouwen op een sterkte fundering, maar ondernemen met onze eigen visie.”

“Succes ligt in persoonlijke ontwikkeling, niet in de rol die je vervult.”

“Met Het PA Bureau willen wij een laagdrempelige en vertrouwelijke sfeer uitstralen, waarbij het ook mogelijk is om oriënterende gesprekken aan te gaan. Wij willen (potentiële) assistants de mogelijkheid bieden om hun gedachtes even te laten gaan en met ons te sparren over wat voor hen een mooie volgende stap zou kunnen zijn. We nemen veel tijd om elkaar te leren kennen en investeren ruim in de zoektocht naar wat een bedrijf of kandidaat nou echt ambieert.”

“De assistant van vandaag heeft zich ontwikkeld tot een zeer impactvolle schakel in het draaiende houden van een business.”

“Managementondersteunende functies hebben een zeer impactvolle invulling gekregen. Door snelle digitalisering en de invoering van nieuwe technologieën behoeven bedrijven een ander soort support. Onze kandidaten hebben de ambitie en capaciteit om met deze beweging mee te groeien en zo een bedrijf verder te helpen. De doelgroep is representatief, dienstbaar en organisatorisch heel sterk. Doordat ik gastvrijheid en het helpen van anderen al vanaf jongs af aan hoog in het vaandel heb, voelt het alsof ik dicht bij onze kandidaten sta. Vanuit deze kracht wil ik mensen laten zien waar ze goed in zijn, om vanuit dat oogpunt de juiste match te realiseren.”

“Ik ben trots op de bijdrage die Het PA Bureau al heeft kunnen leveren aan het verhogen van servicelevels binnen allerlei sectoren. De komende tijd willen wij graag ons team uitbreiden en hoge kwaliteit blijven nastreven. Onze mensgerichte competenties maken Het PA Bureau bijzonder en daar hoop ik nog veel mensen mee te kunnen helpen.”

 

Interesse om een vacature uit te zetten bij Het PA Bureau? Neem contact op!

Contact