Druk op de ketel
Hoe is het om voor Bart te werken? “Leuk, denk ik,” glimlacht hij. “Maar ook druk en dynamisch. In een ondernemend bedrijf dat zo snel groeit, staat er nou eenmaal altijd druk op de ketel. Soms is het behoorlijk hectisch. Maar de sfeer is goed en gezellig. Ook – juist! – in de drukte is het belangrijk om regelmatig iets gezelligs met elkaar te doen. Een drankje, barbecue of een feestje. Er wordt hard gewerkt om successen te boeken, en die willen we ook samen vieren.”
Op vrijdagavond stapt Bart uit de werkmodus. “Ik heb mezelf verboden om in het weekend te werken. Dat heb ik mijn vriendin ook beloofd. Weekenden zijn voor leuke dingen en ontspanning. Ik ben sportief: badminton, racefietsen, mountainbiken en beachvolleybal, ik doe het allemaal graag. Net als tuinieren, ook een hobby van me. Als kookliefhebber kun je me ook regelmatig achter de pannen vinden. Mijn signature dish? tagliatelli met scampi in currysaus.
Als het écht moet, klap ik mijn laptop open, maar dat is alleen als er een crisissituatie is. Door de week werk ik hard genoeg om in het weekend volledig los te koppelen.”
Bezoek het functieprofiel: Executive Assistant bij Eurofins