Valentijnsdag

Stel jezelf centraal op Valentijnsdag Het PA Bureau

Op de dag van de liefde is het een traditie om iemand die je bewondert of liefhebt in het zonnetje te zetten. Toch vergeten veel mensen één bijzonder persoon maar al te vaak, namelijk zichzelf. Vooral assistants voor wie het ondersteunen van anderen een van de belangrijkste taken is, kunnen zichzelf nog wel eens wegcijferen. Daarom moedigen wij alle assistants aan om deze Valentijnsdag zichzelf voorop te stellen.

 

Blog

1 & 2

1.     Wandeling in de natuur: Neem de tijd om een wandeling te maken in het bos, langs het strand of in een ander natuurgebied in de buurt. Zo kun je heerlijk ontspannen, nieuwe energie opdoen en ontsnappen aan de dagelijkse stress van de werkvloer.
2.     Verras jezelf: Een heerlijke cappuccino of thee buiten de deur. Misschien doen we het te weinig. Kies een koffiebar of lunchroom waar je nog niet eerder bent geweest – zo ondersteun je gelijk de lokale horeca!’

3&4

3.     Ontspan met een goed boek: Neem de tijd om aan dat boek te beginnen waar je eerder nooit aan toe kwam. Of je het nu thuis op de bank leest of in het park op een bankje, kies een omgeving waar jij je prettig voelt.
4.     Ga naar de film: Niet voor niets is de bioscoop een geliefde bestemming voor Valentijdsdates. Wat is er fijner dan in het donker te onstpannen en je te laten meeslepen door avonturen en emoties?

5&6

5.     Trakteer jezelf op een wellnessdag: Neem bijvoorbeeld een heerlijk bezoek aan de sauna in een wellnesscentrum. Laat alle stress en spanning los door te genieten van een behandeling, zoals een massage of een gezichtsbehandeling.
6.     Schik bloemen: Zelf bloemen plukken is deze tijd van het jaar wat lastig, maar laat je er niet van weerhouden om ze bij de bloemist te halen en zelf te schikken. Een heerlijke manier om tot rust te komen en tegelijkertijd de omgeving op te fleuren!

Kortom: zet deze Valentijnsdag jezelf bovenaan de prioriteitenlijst! Ook jij verdient het om verwend te worden. En wie kan dat beter, dan jijzelf? Wat het ook is dat jou gelukkig maakt, maak er deze Valentijnsdag tijd voor vrij.

Een goede werk-privé-balans is als assistant geen nice-to-have, maar een absolute must. Hoe zit het met jouw work-life-balans?

Vacatures bij Het PA Bureau
Op zoek naar interessante vacatures voor personal assistant, executive assistant, office manager of management assistant? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op.