Over Het PA Bureau

Aangenaam kennis te maken

Over ons

Over Het PA Bureau

Het PA Bureau is een eigentijds recruitmentbureau voor professionals in business-support. Samen met Top of Minds Executive Search en Top of Minds Interim Solutions maken wij onderdeel uit van Top of Minds Group. Onze merken richten zich op verschillende sectoren en segmenten, maar staan stuk voor stuk voor werving en selectie van topkandidaten voor topwerkgevers.

Onze klanten variëren van het MKB tot multinationals in verschillende branches. Ook ons netwerk is zeer divers. Kandidaten lopen uiteen van starters tot zeer ervaren office managers, management assistants, personal assistants en executive assistants. De gemene deler is talent voor het vak. Om de optimale match te garanderen tussen kandidaat en functie, nemen wij de tijd om beide partijen persoonlijk te leren kennen. Transparantie en openhartigheid zijn de bouwstenen voor onze werkwijze. Zowel de kandidaat als de klant kunnen rekenen op het volledige verhaal – niets meer en niets minder.

Vacature uitzetten?

Het team

Catharina van Bruggen

Managing Director

"Ons vakgebied bevindt zich in een stroomversnelling. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan management-ondersteunend personeel, zowel organisatorisch als inhoudelijk. Het is een kunst om steeds opnieuw de juiste match te maken, en ik ben er trots op dat we daar elke keer in slagen."

Nina Huisman

Consultant

“Voordat ik samen met Catharina Het PA Bureau opzette, werkte ik als office manager bij een executive-searchbureau. Daar had ik contact met werkgevers én kandidaten, en leerde ik waar beide naar op zoek zijn en wat ze belangrijk vinden. Die kennis en inzichten pas ik in mijn rol als Consultant bij Het PA Bureau dagelijks toe. Zien dat een opdrachtgever en kandidaat naadloos op elkaar aansluiten, geeft heel veel voldoening.”

Inge Abraham

Copywriter

"Een van de leukste dingen is om executives te interviewen die op zoek zijn naar een nieuwe assistant. Stuk voor stuk geven ze aan hoe ontzettend belangrijk deze mensen voor ze zijn om hun werk te kunnen doen. Achter iedere succesvolle executive, partner of Raad van Bestuur, staat nou eenmaal een ijzersterke assistant.”

Marthe Heinen

Projectmanager

"Als projectmanager breng ik structuur en overzicht in projecten, en streef ik altijd naar efficiëntie. En naar succes natuurlijk, zowel voor Het PA Bureau als voor onze kandidaten en opdrachtgevers."

Onze visie & missie

Dankzij de juiste assistant kan een team, executive of leider zich concentreren op de hoofdzaken. Bij Het PA Bureau maken wij matches waardoor zowel de business als support-staff kunnen uitblinken en doorgroeien. Denk aan de praktische rechterhand van het bestuur. De personal assistant die de chaos buiten de deur houdt. De executive assistant die de business begrijpt en precies aanvoelt wat er moet gebeuren. Of de office manager die zorgt dat het kantoor altijd piekfijn in orde is. Stuk voor stuk verdienen zij een omgeving waar ze tot hun recht komen, blijven groeien en gewaardeerd worden. Dat is de missie van Het PA Bureau.