Over Het PA Bureau

Aangenaam kennis te maken Het PA Bureau

Vacature uitzetten

Over ons

Over Het PA Bureau

Het PA Bureau is een eigentijds recruitmentbureau voor professionals in business-support.
Samen met Top of Minds Executive Search en Top of Minds Interim Solutions maakt Het PA Bureau onderdeel uit van Top of Minds Group.  Deze overkoepelende holding staat garant voor werving en selectie van topkandidaten voor topwerkgevers.

Onze klanten variëren van het MKB tot multinationals in verschillende branches. Ook ons netwerk is zeer divers. Onze kandidaten lopen uiteen van starters tot zeer ervaren support professionals. De gemene deler is talent voor het vak. Zo kunnen wij de optimale match garanderen tussen kandidaat en functie.

Naast vaste rollen bemiddelt het PA Bureau ook in interim rollen. Meer informatie vind je op onze interim pagina.

Vacature uitzetten?

 

Dit zijn wij

Catharina van Bruggen

Managing Director

Catharina heeft jarenlange ervaring in recruitment van business-support-medewerkers.

Catharina: "Het vakgebied bevindt zich in een stroomversnelling. Zo worden er steeds hogere eisen gesteld aan managementondersteunend personeel, zowel organisatorisch als inhoudelijk. Daarom is het een kunst om steeds opnieuw de juiste match te maken."

Nina Huisman

Consultant

Omdat zij een achtergrond als Office Manager bij een executive-searchbureau heeft, weet Nina precies wat belangrijk is voor werkgevers en kandidaten.

Nina: "Deze professionals weten precies wat ze kunnen en wat ze willen bereiken. Daarom is het prettig om met hen te werken."

Veerle Spieker

Consultant

Met ervaring in het bemiddelen van uiteenlopende kandidatengroepen, maakt Veerle zich binnen Het PA Bureau nu hard voor Support Professionals.

Veerle: “Ik vind het bijzonder dat kandidaten met mij delen wat hen beweegt. Waarom heeft iemand juist deze stappen gezet? Door langs die weg mee te denken, hoop ik matches te maken die op elk front kloppen.”

Sophie van Balen

Creative Manager

Sophie studeerde aan het Amsterdam Fashion Institute en is verantwoordelijk voor de branding en communicatie van Het PA Bureau.

Sophie: "Het PA Bureau heeft een bijzondere doelgroep: stijlvolle individuen die denken in mogelijkheden. Daarom wil ik voor hen een inspirerende omgeving creëren die hen uitnodigt om het gesprek over hun ontwikkeling aan te gaan."

Sacha Holleboom

Research Associate

Sacha heeft een bachelor in Facility Management en doet op dit moment haar master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de VU. Daarnaast zorgt ze bij Het PA Bureau gericht voor het uitbreiden van het kandidatennetwerk.

Sacha: “Als Office Manager, secretaresse of assistent draait jouw carrière om het bieden van support aan anderen. Maar wie ondersteunt jou in jouw carrière? Het PA Bureau. Ik draag graag bij aan deze mooie missie.”

Onze visie & missie

Dankzij de juiste assistant kan een team, executive of leider zich concentreren op de hoofdzaken. Onze missie is om matches te maken waardoor zowel business als support staff kunnen uitblinken.

Denk aan de praktische rechterhand van het bestuur. De personal assistant die de chaos buiten de deur houdt. De executive assistant die de business begrijpt en precies aanvoelt wat er moet gebeuren. Of de officemanager die zorgt dat het kantoor altijd piekfijn in orde is. Stuk voor stuk verdienen zij een omgeving waar ze tot hun recht komen, blijven groeien en gewaardeerd worden. Dat is de belofte van Het PA Bureau.

De management-ondersteunende functies zelf veranderen ook. Bijvoorbeeld doordat de nieuwe generatie managers en bestuurders op een andere manier ondersteund wil worden dan de oude garde. Omdat agile werken en zelfsturende teams grote impact hebben. Of doordat er nieuwe technologische hulpmiddelen worden ingezet.

Daarom is het onze missie bedrijven en leiders op elk moment in hun ontwikkeling te voorzien van de juiste support-medewerkers.