Over Het PA Bureau

Aangenaam kennis te maken Het PA Bureau

Over ons

Over Het PA Bureau

Het PA Bureau is een eigentijds recruitmentbureau voor professionals in business-support. Onze klanten variëren van het MKB tot multinationals in verschillende branches. Ook ons netwerk is zeer divers. Onze kandidaten lopen uiteen van starters tot zeer ervaren support professionals. De gemene deler is talent voor het vak. Zo kunnen wij de optimale match garanderen tussen kandidaat en functie.

Samen met Top of Minds Executive Search en Top of Minds Interim Solutions maakt Het PA Bureau onderdeel uit van Top of Minds Group. Deze overkoepelende holding staat garant voor werving en selectie van topkandidaten voor topwerkgevers.

Dit zijn wij

Catharina van Bruggen

Managing Director

Catharina heeft jarenlange ervaring in recruitment van business-support-medewerkers.

Catharina: "Het vakgebied bevindt zich in een stroomversnelling. Zo worden er steeds hogere eisen gesteld aan managementondersteunend personeel, zowel organisatorisch als inhoudelijk. Daarom is het een kunst om steeds opnieuw de juiste match te maken."

Nina Huisman

Consultant

Omdat zij een achtergrond als officemanager bij een executive-searchbureau heeft, weet Nina precies wat belangrijk is voor werkgevers en kandidaten.

Nina: "Deze professionals weten precies wat ze kunnen en wat ze willen bereiken. Daarom is het prettig om met hen te werken."

Sophie van Balen

Creative Manager

Sophie studeerde aan het Amsterdam Fashion Institute en is verantwoordelijk voor de branding en communicatie van Het PA Bureau.

Sophie: "Het PA Bureau heeft een bijzondere doelgroep: stijlvolle individuen die denken in mogelijkheden. Daarom wil ik voor hen een inspirerende omgeving creëren die hen uitnodigt om het gesprek over hun ontwikkeling aan te gaan."

Georgie Westerterp

Research Associate

Georgie leerde het research-vak bij Top of Minds Executive Search. Zij is verantwoordelijk voor het uitbouwen van de talentpool van Het PA Bureau.

Georgie: "In dit vak zie je veel sterke persoonlijkheden met breed inzetbare vaardigheden en een ondernemende mentaliteit."

Onze visie & missie

Werken verandert. Voor iedereen, altijd en overal. Juist in tijden van verandering vallen bedrijven terug op hun business-support-functies. De assistenten die zorgen dat bestuur en management zich kunnen concentreren op de hoofdzaken. De secretaresses die zorgen dat de spreekwoordelijke machine blijft draaien. De officemanagers die collega’s de weg wijzen in de nieuwe realiteit.

De management-ondersteunende functies zelf veranderen ook. Bijvoorbeeld doordat de nieuwe generatie managers en bestuurders op een andere manier ondersteund wil worden dan de oude garde. Omdat agile werken en zelfsturende teams grote impact hebben. Of doordat er nieuwe technologische hulpmiddelen worden ingezet.

Daarom is het onze missie bedrijven en leiders op elk moment in hun ontwikkeling te voorzien van de juiste support-medewerkers.