Voor bedrijven

Is jouw organisatie op zoek naar een goede office manager, personal assistant, executive assistant of management assistant? Het PA Bureau – onderdeel van Top of Minds Group – koppelt werkgevers in allerlei sectoren en segmenten aan startende en (zeer) ervaren professionals in business-support. Sinds 2021 plaatsten we succesvol kandidaten bij talloze corporates, het MKB en start-ups.

Voor bedrijven

Onze werkwijze

Het PA Bureau werkt persoonlijk, transparant en doortastend. Die handelwijze wordt door kandidaten en werkgevers enorm gewaardeerd. Zij kunnen bij ons altijd rekenen op het eerlijke, volledige verhaal. We zouden niet anders kunnen.

De eerste stap is een uitgebreide kennismaking met de organisatie, idealiter in een face-to-face meeting. In dat gesprek nemen we de tijd om elkaar te leren kennen en een goed beeld te krijgen van waar de organisatie precies naar op zoek is. Kritische vragen stellen is ons handelsmerk en tweede natuur – net zo lang tot we zeker weten dat we alle benodigde informatie hebben om de search te starten. Als het om een één-op-één rol gaat, nemen we vaak ook een apart interview af met de persoon die de assistant ondersteunt, zodat kandidaten kunnen inschatten of het qua persoonlijkheid ook een match zou kunnen zijn.

Die search bestaat uit uitvoerige gesprekken met meerdere geschikte kandidaten. We spreken elke kandidaat persoonlijk, zodat we kunnen doorgronden of hun ervaring, motivatie en persoonlijkheid naadloos aansluiten bij het profiel dat jullie zoeken. Pas als we ervan overtuigd zijn dat dat het geval is, stellen we de kandidaat aan jullie voor.

Interesse om een vacature bij ons uit te zetten? Neem contact op met een van onze consultants om te kijken wat Het PA Bureau voor jullie kan betekenen. We bemiddelen zowel vaste als interim-posities.

Onze expertise

Support-professionals zijn voor organisaties geen nice-to-have, maar een absolute must. Het zijn de gedreven office managers, personal assistants, executive assistants en management assistants die ervoor zorgen dat teams en executives van een bedrijf kunnen excelleren. Wij maken er een sport van om voor elk executive, partner of directie de perfecte assistant te vinden.

Lees meer over de verschillende business-support-rollen die wij voor jouw organisatie kunnen bemiddelen:
* Personal assistant
* Management assistant
* Executive assistant
* Office manager

Neem vrijblijvend contact op met een van onze consultants om te bespreken hoe wij je organisatie kunnen helpen bij het vinden van de juiste support-professional.

Neem contact op
Interim support-staff

Soms heb je als organisatie slechts tijdelijk ondersteuning nodig op het gebied van business-support. Bijvoorbeeld wanneer de personal assistant op verlof gaat, een executive assistant een sabbatical opneemt of er voor een speciaal project een extra office manager nodig is. Ook voor interim-posities ben je bij Het PA Bureau aan het juiste adres.

Bij interimposities loopt het wervingsproces vaak sneller dan bij vaste rollen. Soms zit er tussen het eerste contact en de plaatsing slechts een paar dagen. Die snelheid doet niets af aan de doortastendheid, efficiëntie en doeltreffendheid van onze consultants.

Mogen wij jouw organisatie helpen met het vervullen van een interim-rol? Neem dan contact met ons op.