Persoonlijke aandacht

Blogs Het PA Bureau

Hier delen wij tips, interviews en nieuws dat je niet mag missen. Voor assistants en werkgevers!

De Sollicitatiegids van Het PA Bureau

Sollicitatiegids

Blogs

BLOGS

Datum: 08-06-2023

Wat doe je aan tijdens een sollicitatiegesprek?

Tijdens een sollicitatiegesprek wil je een verpletterende indruk maken. Dat doe je natuurlijk vooral met je persoonlijkheid, maar wat je aanhebt en hoe je jezelf presenteert, speelt ook een rol. Dress for success, zo luidt het motto. Hoe doe je dat? Met andere woorden: wat draag je tijdens een sollicitatiegesprek? We geven je graag een paar nuttige tips.

Lees meer

Datum: 23-05-2023

7 onmisbare eigenschappen van een onmisbare office manager

Eerder schreven we al blogs over de taken van een Executive Assistant en de vaardigheden van een Management Assistant. Dit lijstje onmisbare eigenschappen van een Office Manager kon uiteraard niet ontbreken. Et voilà!

Lees meer

Datum: 11-05-2023

7 taken van een executive assistant

Executive assistants spelen vaak een sleutelrol in een organisatie. Ook al kunnen de taken van een executive assistant per werkgever verschillen, in vrijwel elke organisatie zijn ze een belangrijke spin in het web. In dit blog zetten we de meest voorkomende taken van een executive assistant op een rij.

Lees meer

Datum: 02-05-2023

5 dingen om op te letten bij een Personal Assistant-vacature

Bij Het PA Bureau zijn we altijd op zoek naar gedreven, enthousiaste PA’s. Op onze website vind je verschillende vacatures voor personal assistants, en daar komen regelmatig nieuwe bij. Natuurlijk is niet elke vacature je op het lijf geschreven. Maar waar moet je nou op letten om zeker te weten dat een vacature – en dus de baan – bij je past?

Lees meer

Datum: 21-04-2023

Veerle en Het PA Bureau vieren 2000 volgers

Een mijlpaal! Niet alleen tikte Het PA Bureau onlangs de grens van 2000 volgers (and counting) aan, ook verwelkomden we Veerle Spieker aan boord als Consultant. Een interview met deze gedreven professional die vindt dat feestelijke gebeurtenissen nooit ongemerkt voorbij mogen gaan.

Lees meer