Persoonlijke aandacht

Blogs Het PA Bureau

Hier delen wij tips, interviews en nieuws dat je niet mag missen. Voor assistants en werkgevers!

De Sollicitatiegids van Het PA Bureau

Sollicitatiegids

Blogs

BLOGS

Datum: 29-11-2023

Waarom inclusie en diversiteit belangrijk zijn op de werkvloer

Diversiteit en inclusie zijn vandaag de dag veelgehoorde begrippen. In dit blog zoomen we in op het belang van diversiteit en inclusie en waarom je daar als werkgever liever gisteren dan vandaag mee aan de slag gaat.

Lees meer

Datum: 20-11-2023

Hoe neem je ontslag? 5 Tips om professioneel ontslag te nemen

Wie een nieuwe baan zoekt, neemt er ook vaak van eentje afscheid. Hoe neem je prettig ontslag? In dit blog geven we tips om op professionele wijze de deur achter je dicht te doen.

Lees meer

Datum: 13-11-2023

Eerste werkdag bij je nieuwe baan: do’s en don’ts

Begin je binnenkort aan een nieuwe baan? Gefeliciteerd! Zo'n eerste werkdag is naast ontzettend leuk, vaak ook een tikkie spannend. Met onze do’s en don’ts weet je zeker dat 'ie gesmeerd verloopt.

Lees meer

Datum: 06-11-2023

Zo zorg je voor een gezonde werk-privé-balans

Assistants moeten flexibel zijn. Maar een goede scheiding tussen werk en privé, ook wel werk-privé-balans of work-life-balance genoemd, is minstens zo onmisbaar. In dit blog geven we je vijf tips om ervoor te zorgen dat jouw werk-privé-balans in orde is – en blijft!

Lees meer

Datum: 02-11-2023

Assistants opgelet: deze vaardigheden staan goed op je cv

Flexibel, daadkrachtig, stressbestendig en nog zoveel meer: in dit blog vertellen we je welke vaardigheden op het cv van een assistant niet mogen ontbreken. Spoiler alert: het zijn er veel!

Lees meer

Datum: 26-10-2023

Inside the life of an assistant – Alicia, Executive Assistant bij Eurofins

Zich blijven ontwikkelen en continu uitgedaagd worden, noemt Alicia als belangrijke voorwaarden om het naar haar zin te hebben in haar rol. “Ik hou van de afwisseling en het voortdurend schakelen tussen verschillende verantwoordelijkheden, mensen en projecten."

Lees meer

Datum: 03-10-2023

5 tips voor een goed LinkedIn-profiel

Klaar om je LinkedIn-profiel de boost te geven die het nodig heeft om met kop en schouders boven het maaiveld uit te steken? In ons nieuwste blog vertellen we je waar een goed LinkedIn-profiel aan voldoet (en wat je vooral niet moet doen).

Lees meer

Datum: 14-09-2023

Deze 10 vragen kun je verwachten tijdens je sollicitatiegesprek

Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek? Een goede voorbereiding is het halve werk. Natuurlijk is elk gesprek anders, maar een aantal vragen wordt bijna altijd gesteld. In dit blog vertellen we je welke dat zijn (inclusief tips voor antwoorden!).

Lees meer

Datum: 07-09-2023

7 tips voor een succesvolle salarisonderhandeling

Sommige mensen zien er als een berg tegenop: onderhandelen over hun salaris. Toch is het heel logisch en zeker niet iets waar je 'bang' voor zou moeten zijn. Hopelijk zijn onze tips voor een succesvolle salarisonderhandeling een duwtje in de goede richting! (omhoog, dus).

Lees meer

Datum: 29-08-2023

8 tips voor de perfecte voorbereiding voor je sollicitatiegesprek

Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek in de agenda en wil je zeker weten dat je perfect voorbereid bent? Dan komt dit blog als geroepen.

Lees meer